Top

Algemene voorwaarden

XANDRIS
ALGEMENE VOORWAARDEN MET BETREKKING TOT DE CONSULTATIE VAN DEZE ONLINE SHOP
GELIEVE DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN AANDACHTIG TE LEZEN. DOOR ZICH EEN TOEGANG TE VERSCHAFFEN TOT DEZE WEBSITE, DOOR DEZE TE BEZOEKEN OF DOOR ER GEBRUIK VAN TE MAKEN GAAT U AKKOORD DAT U BENT GEBONDEN DOOR DE HIERNA VERMELDE ALGEMENE VOORWAARDEN. DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN ZIJN VATBAAR VOOR WIJZIGINGEN. GELIEVE ZICH GEEN TOEGANG TOT DEZE WEBSITE TE VERSCHAFFEN, NOCH DEZE TE BEZOEKEN, NOCH GEBRUIK TE MAKEN VAN DEZE WEBSITE OF VAN DE INFORMATIE DIE DAARIN IS OPGENOMEN INDIEN U DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN NIET AANVAARDT.

WIE ZIJN WIJ
XANDRIS.BE is opgericht in 2000, en sinds 20 Oktober 2002 als eerste online verkoper van ICT-artikelen, Audio Hifi design actief in Belgie Door een nauwe samenwerking met de grootste internationale distributeurs, en haar efficiënt bestelsysteem is Xandris in staat continuiteit te bieden aan haar klanten. Xandris is uitgegroeid tot een stabiel bedrijf in een concurrerende markt, die u niet alleen vandaag maar ook in de toekomst van dienst kan zijn. We zijn steeds op de hoogte van de laatste Updates in het IT en hardware segment.

Xandris.be levert een groot assortiment aan computerhardware en -software en kantoorartikelen in samenwerking met meerdere distributeurs en A-merk-leveranciers zoals HP, Toshiba, Compaq, IBM, Microsoft, e.a. Ook hebben wij van SONY het officieel label gekregen om hun producten te verkopen en Service te bieden.

WINKELEN
XANDRIS wil dat, winkelen op onze Shop een aangename ervaring is. Wij zorgen ervoor dat uw aankopen via het internet beveiligd zijn, dat de persoonlijke informatie die u ons doorgeeft beschermd en beveiligd wordt en dat de relaties met onze klanten duidelijk wettelijk gereglementeerd zijn.
Wat u vandaag besteld wordt binnen de 2 (WERK) dagen geleverd. Als een artikel evenwel niet meer in voorraad is, nemen wij onmiddellijk contact met u op. Bij niet voorradig of einde reeks, word uw het volledig gestorte bedrag ONMIDDELLIJK terug betaald.
Door onze jarenlang ervaring met verkoopstechniek en service naar onze klanten, is onze strategie op het internet juist hetzelfde! Onze klant is onze eerste zorg.

HERSTELINGEN VAN IPHONE EN ALLE SMARTPHONES /COMPUTERS/MULTIMEDIA
Wij herstellen alles, alle merken, dus bij ons ben je aan het goede adres.
Imac herstellingen,Software besturingssysteem terugzetten.Iphone crash ,Iphone terugzetten. Onze eigen hersteldienst zorgt ervoor dat wij uw product snel kunnen herstellen en opvolgen.

We zijn HP service pointdealer, Uw Herstelling word op de voet gevolgd van bij de eerste stap.
In een straal van 40 km komen we zelf aan huis om je probleem ter plekke op te lossen.
Indien dit niet kan opgelost worden nemen wij uw toestel/computer mee voor verder evaluatie van uw probleem, zonder verplaatsingkosten voor U.
XANDRIS is een ONLINE winkel met een onberispelijke naam van service en dienst naverkoop! Wij maken duidelijke afspraken i.v.m. de kosten, en offerte's. Een offerte is steeds gratis en vrijblijvend.
Wij hebben een hersteldienst voor alle PDA's, IPHONEs ,BLACKBERRYS, ook zijn alle accessoires daarvan verkrijgbaar op bestelling.

INSTALLATIE EN DIENSTEN DATA RECOVERY
Aansluiten van de PC op internet. Draadloos internet aansluiten of beveiligen (veel netwerken staan open). Windows XP / Vista (her) installatie. PC virus vrij maken en installeren anti virus software. Eerlijk advies over de aanschaf van hard en software. Bemiddeling tussen uw bedrijf en software leveranciers. Aanleggen bedrijfsnetwerk (van 2 tot 75 werkplekken). Website bouwen / onderhoud, linux server beheer. Camera beveiliging via internet bij U thuis of op de zaak. Dit is maar een kleine greep uit de diensten die wij aanbieden. Uiteraard kunt u ook het probleem voorleggen en wij zoeken de oplossing!

COMPUTERS HERSTELLINGEN AAN HUIS
Onze Helpdesk komt persoonlijk aan huis om je computer te maken.
Bel ons gerust op 0475/898766 of mail ons info@xandris.be
Wij helpen U met alle mogelijke problemen van je PC en Hardware.
Enkele voorbeelden van wat wij doen.
Een gratis analyse van je probleem
Opnieuw installeren van Windows
Virus en spyware verwijdering
Windows foutmeldingen wegwerken
Configureren van internet verbindingen
Thuisnetwerken in orde brengen
Draadloze internet verbindingen
Plaatsen en installeren van hardware
Aansluiten nieuwe computers
Inscannen van foto’s en plaatsen op dvd
Windows optimaliseren vlugger maken.

NIEUWE COMPUTERS
Onze Computersystemen worden zorgvuldig ontworpen en zelf getest, vaste Configuraties worden ook geleverd door onze erkende dealers.
Onze systemen worden enkel GEASSEMBLEERD op bestelling op vraag van de klant.
Voor vragen kunt u altijd terecht bij ons, binnen de 4 uur wordt uw vraag behandeld.

XANDRIS EN PRIVACY EMAIL EN PROMOMAIL
DAAR ONS BELEID HEEL STERK OP PRIVACY BEGAAN IS
Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons veilig. Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat u in ons bedrijf hebt en alle persoonlijke informatie die u ons geeft wordt met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld
Gebruik van cookies:
Xandris shop gebruikt geen enkele cookie, en dit niet alleen voor uw comfort, maar ook uit respect voor het privéleven.
Daarbij de wet toepassen van 8 december 1992 m.b.t. tot het verwerken van persoonlijke gegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998, waarin rekening wordt gehouden met de Europese richtlijnen van 24 oktober 1995.
Alle persoonlijke gegevens worden intern gebruikt en automatisch verwerkt door XANDRIS.

EMAIL BELEID CAMPAGNE
XANDRIS maakt gebruik van professionele opt-in Email marketing.
Vooraleer een klant een promo mail onvangt heeft hij daar uitdrukkelijk voor ingestemd.
Wij sturen nooit commerciële e-mail naar klanten die daar niet expliciet om gevraagd hebben.
Indien dit toch het geval zou zijn, door misbruik van onze gegevens (INTERNET) kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden.
Uitschrijven behoort dan tot de mogelijkheid, in samenwerking met het slachtoffer die er niet om gevraagd heeft.
Door het toenemende misbruik van e-mails, virussen en heel wat nieuwe e-mails op onze mailserver, die door heel wat mensen/klanten gebruikt worden, proberen wij zoveel mogelijk misbruik te voorkomen, ook staan wij daar machteloos tegenover.

BETALING/ PRIJS/BESTELINGEN
Uw bestelling word op de voet gevolgd van bij de eerste stap, tot aan de levering aan huis Prijsaanduidingen op de Xandris-Shop zijn BTW EN ALLE TAKSEN inbegrepen !

AFHAALPUNT
Bestel via de site of per telefoon en kom je pakket ophalen bij het afhaalpunt in GENT. Je wordt hier ontvangen door een toegewijd team voor het betalen en ophalen van je bestelling, OPGELET, BIJ HET AFHAALPUNT ALLEEN CASH/CONTANT TE BETALEN, OF OVERSCHRIJVEN OP ONZE REK 737-0029000-40 KBC BANK

ONLINE BETALINGEN
Rechtstreeks via het Web.
Met een gewone overschrijving via je financiële instelling: KBC BANK
BBL HOMEPAY
DEXIA HOMEBANKING
KBC Online (IBAN NR: BE02 7370 0290 0040) Of 737-0029000-40 KBC BANK
CBC ONLINE
FORTIS BANKING
PC PAYPAL BANKING Bank of America N.A., Antwerpen
REKENINGNUMMER 685-6831039-76
Met Paypal banking kunt u geld sturen naar iedereen met e-mail. PayPal is gratis voor consumenten en werkt naadloos samen met uw bestaande creditcardcard of financiële instellingen.

VEILIGHEID
Uw veiligheid is onze eerste prioriteit
U kan in alle veiligheid winkelen bij XANDRIS. U hoeft zich nooit zorgen te maken over de veiligheid van uw kredietkaart wanneer u bestelt op onze website. Wij waarborgen u dat elke aankoop beveiligd is via een beveligde (SSL) server.
Een kredietkaartnummer worden versleuteld via een veilige server software (SSL) om een maximale veiligheid te verzekeren. Bijgevolg kan deze informatie niet gelezen worden bij het doorsturen naar onze website via internet.

RETOUR
De Belgische wet op de handelspraktijken en de informatie en de bescherming van de consument van 14 juli 1991, is van toepassing Indien de geleverde toestellen eventuele gebreken vertonen, moet u Xandris hiervan verwittigen, en dit binnen 7 werkdagen na ontvangst van de producten. U kan ons een e-mail sturen retour@xandris.be De goederen worden enkel teruggenomen in hun originele verpakking en in nieuwe staat (met inbegrip van alle accessoires en handleidingen. Ons product moet vergezeld worden van een fotokopie van de factuur en een retourbon die volledig is ingevuld en getekend. De verzendkosten en alle verzend risicos zijn de verantwoordelijkheid van de klant. U heeft ook de mogelijkheid om Uw product af te geven bij onze afhaalpunten in: GENT.De verzendkosten om het naar U en naar ons terug te sturen zijn op Uw kosten. Na deze periode van garantie worden alle eventuele reparaties evenals de verzendkosten verhaald bij de klant. zijn er eventueel nog vragen, dan kan je ons altijd een mailtje sturen ter attentie van onze klantenservice info@xandris.be Gedane bestelling kunnen ongedaan worden gemaakt,wij rekenen dan 10 euro administratieve kosten aan.

RECHT VAN TERUGAVE
De Wet op handelscode van de gebruikerscode heeft U recht om binnen 7 dagen het product aan ons te retourneren, mocht het niet bevallen. Deze 7 dagen gaan in op het moment dat de bestelling wordt opgestuurd. U kunt uw product, op uw kosten met een fotokopie van de originele factuur, de retourbon, en in de originele verpakking, terugsturen
Bij uitoefening van het recht van teruggave zal Xandris er alles aan doen om het geld zo snel mogelijk terug te storten aan de gebruiker; de vertraging is afhankelijk van het technische onderzoek dat uitgevoerd zal moeten worden. Alle teruggestuurde producten worden onderworpen aan een technisch onderzoek voor omruiling of teruggave; dit kan ongeveer een maand in beslag nemen. Het recht van teruggave gaat niet op voor het repareren van een beschadiging door een externe oorzaak Als voorzorgsmaatregel worden alle retour gestuurde producten onderworpen aan een technisch onderzoek voor omruiling of teruggave; dit kan ongeveer een maand in beslag nemen.

DE VOORWAARDEN VOOR HET TERUGSTUREN
Het recht op garantie vervalt als er fouten of beschadigingen zijn die voortkomen uit problemen, storingen en externe reparaties (met name elektrisch, slijtage door installatie en gebruik) niet conform aan de instructies van de fabrikant. Eveneens uitgesloten van garantie zijn gewijzigde, gerepareerde, gentegreerde of toegevoegde producten uitgevoerd door de klant of elke andere persoon die hiervoor geen toestemming heeft van de fabrikant. De garantie is niet van toepassing voor alle zichtbare tekorten en onvolkomenheden waarvoor de klant binnen 7 dagen na ontvangst van het product bezwaar moet aantekenen, waarna dit recht vervalt. Herinnering: Algemene Verkoopvoorwaarden Garantie en After Sales Service.
AL ONZE PRIJZEN OP DE WEBSITE ZIJN BTW RECUPEL EN TAXES INBEGREPEN

COPYRIGHT
Al wat je leest en hier staat , zoals tekst, tekeningen, logo's, beelden, audio clips, knoppen en software zijn eigendom van Xandris of zijn officiële contacten. En erkend door internationale copyright wetten. De schikking en zetting van alle inhoud op deze site zijn eigendom van XANDRIS.

WAARBORG
De garantie/waarborg die wij leveren, word ons standaard meegeleverd door onze leveranciers.
Die bedraagt in de meeste gevallen 12/24 maanden. De waarborg dekt geen toestellen die verkeerd geïnstalleerd worden door, de koper(klant)
De waarborg dekt ook geen verloren of beschadigde toestellen die te wijten zijn aan transport.
Ingeval van diefstal of verlies kunnen wij in geen geval aansprakelijk worden gesteld.

Continue

Manufacturers