Verzend & Aflevering pagina

Welkom op onze verzend-en bezorgpagina.

Onze winkel biedt verschillende betaal en bezorg methoden, zodat u kunt kiezen welke het meest geschikt voor u is.Vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst werken wij uw order af.Eerst vanaf je product keuze  in je winkelmandje en vervoltooiing van je betaling, werken wij je order volledig af, kan je ook de status volgen van je bestelling  

Verschillende leverings methoden.

Cash & carry

Als u kiest voor contant geld en de carry-methode,houd er dan rekening mee dat dit betekent dat u contant moet betalen voordat u de goederen komt afhalen om ze vervolgens zelf mee te nemen. In dit geval bieden wij geen kredietrekeningen en bezorgservice.Dit is een gemeenschappelijk beleid voor cash-and-carry-afleveringsmethoden. Niet zo handig voor jou? Lees verder en maak kennis met de andere bezorgmethoden die we bieden.

Ophalen bij een aflevering punt in het centrum van  Gent 

Een pakketpunt of afleveringspunt is een gemakkelijke en handige manier om uw artikelen in uw stad te ontvangen. Winkel bij ons online selecteer vervolgens het pakketpunt als bezorgtype en kies de  ophaallocatie.Het artikel bevindt zich in het pakket dat u de volgende dag na 16.00 uur selecteert, of een tijd later in sommige gebieden. Het aflevering punt is  beschikbaar op een  centrale locatie en tijdens de openingstijden van de winkels, ook in het weekend. Meer dan de helft van de klanten pakt het pakket al op de centrale Locatie (Universiteitstraat AFHAAL PUNT B-COMPLEX 01  ) 9000 GENT

Shipment tot aan de  voordeur ( BPost )

Wat gebeurt er wanneer u verzending aan huis of bedrijf kiest? Onze winkel neemt de verantwoordelijkheid voor het afhandelen van alle taken die gepaard gaan met het verplaatsen van goederen van de fabriek naar uw huis van de koper / geadresseerde. Het is onze verantwoordelijkheid om uw goederen te verzekeren en goed af te leveren , inclusief de betaling van rechten en heffingen. Met andere woorden, de verkoopkosten van goederen omvatten alle uitgaven inclusief belastingen om de goederen bij bij U thuis of bedrijf te leveren .

Internationale leveringen:

Internationale levering wordt gereguleerd door EXW, Incoterms 2010. 

Alle datums die worden genoemd voor levering van de goederen zijn slechts bij benadering en de winkel zal niet verantwoordelijk geacht worden voor vertraging van de leveringen, tenzij de daadwerkelijke levering van goederen later plaatsvindt dan vier weken na het genoteerde geschatte leverdatum en ontvangst van de schriftelijke kennisgeving van de koper. De koper dient zich te houden aan alle wetten die van toepassing zijn op de invoer van de goederen in het land van bestemming.

Retourbeleid

Ruilen of retourneren (terugbrengen) is geen recht, maar een extra service van een verkoper.De verkoper bepaalt daarvoor de regels, zoals:

Binnen 10 dagen ruilen en annuleringskosten betalen.

Wat is de retour termijn bij Xandris?

Binnen de zichttermijn van 10 dagen na de levering kun je je artikel kosteloos retourneren. Je doet dit in je klantaccount. Ga naar de betreffende bestelling, klik hier op de optie 'retour aanmelden' en volg de instructies.Je kunt een retourlabel uitprinten en op je pakket plakken.Heb je vragen hierbij kan je ons ook bellen.

Wanneer je een product terugstuurt naar Xandris, doe dit dan in de originele verpakking.Lees hier onze tips en advies over verpakken.

Vermijd schade aan het product door het in de originele verpakking terug te sturen naar Xandris, samen met alle accessoires en verpakkingsonderdelen.Indien stukken ontbreken kunnen wij geen gevolg geven en een geldig retour recht toekennen.De klant is altijd verantwoordelijk.Indien het product tijdens het eerste transport beschadigd lijkt te zijn, is dat niet jouw schuld. Stuur ons in dat geval een foto van de verpakking en stuur deze samen met je retouraanvraag naar ons toe.

Betalingsmogelijkheden

Betalen bij ons is veilig sinds 2001, waren  wij de eerste veilige Online Winkel in de Benelux
Betaling is de laatste stap van het aankoopproces en dit mag nooit een probleem zijn.
Onze winkel besteedt op dit punt speciale aandacht aan het feit dat het betalen van goederen in een beveiligde omgeving onze  primaire zorg is.
Met de groei van e-commerce en meer recentelijk de m-commerce evolutie, is het essentieel om een betaaloplossingen  te kunnnen bieden die is geoptimaliseerd voor smartphones en tablets.
Het is net zo belangrijk om een  oplossing te kiezen die een specifieke selectie van betalingen  aanbiedt die het populairst zijn op de online markten.

Paypal/Mister cash/Bancontact  betalingen:

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Koppel je kredietkaart of rekeningnr en betaal in enkele klikken. Het is gratis  snel en veilig ,één van de meest gebruikte methoden van onze klanten.
Mister Cash betaling (online )
Bancontact (voorheen Bancontact/MrCash) is uitgegroeid tot de favoriete betaalmethode van Belgische consumenten. wij bieden deze dienst Betalingen voor zowel online als offline aankopen worden gefaciliteerd.Meer dan 80% van onze klanten kiest  Bancontact  als betaalmethode.