Betalingsmethoden

  • Visa en Mastercard

    Betaling is de laatste stap van het aankoopproces. Het mag nooit een obstakel zijn. Onze winkel besteedt op dit punt speciale aandacht aan het feit dat het betalen van betalingen in een beveiligde omgeving een primaire zorg van individuen is. Met de groei van e-commerce en meer recentelijk de m-commerce evolutie, is het essentieel om een betaaloplossing te kiezen die is geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. Het is net zo belangrijk om de oplossing te kiezen die een specifieke selectie van creditcards aanbiedt die het populairst zijn op de markten van verkopers. We nemen Visa en MasterCard omdat deze veel worden gebruikt door cyberklanten.

  • Niet contante-betaling

  • Noncash is een betaalmethode voor goederen en diensten waarbij geen geld wordt ingewisseld. Voorbeelden van niet-contante betaalinstrumenten zijn cheques en creditcards. In de Verenigde Staten worden de meeste niet-contante betalingen gedaan met cheques, creditcards, debetkaarten en het elektronische betalingssysteem dat het geautomatiseerde clearinghouse (ACH) wordt genoemd, gezamenlijk 'niet-kasbetalingen' genoemd. Kies gewoon welke van de vermelde noncash betaalmethoden handiger voor u is.
  • Cash payment

  • Contante betaling is een vorm van liquide middelen die door een consument wordt gegeven aan een leverancier van goederen of diensten (onze winkel in het specifieke geval) als compensatie voor het ontvangen van de producten die wij leveren. In de meeste binnenlandse zakelijke transacties, zal een contante betaling meestal worden gedaan in de valuta van het land waar de transactie plaatsvindt, hetzij in papieren valuta, in munten of in een passende combinatie. Geld bij de hand houden kan een goede manier zijn om overbesteding te voorkomen. U kunt precies kiezen hoeveel contant geld u bereid bent te besteden en stoppen met uitgeven wanneer u geen contant geld meer heeft.