• Nieuw

PIONEER HDJ-X5 ZWART

€ 98,35
  1. DJ-koptelefoon voor studio en onderweg
  2. Sterke bas
  3. Uitgebreid getest
  4. Comfortabele pasvorm
  5. Robuust en verfijnd design
Aantal
In Stock
 

100% beveiligde betalingen

 

Gratis verzending- (2 werkdagen)

 

Terugzenden (10 dagen bedenktijd )

 

Xandris 1ste Belgische online winkel sinds 2001

Pioneer HDJ-X5 Zwart

De Pioneer HDJ-X5 in de kleur zwart is een DJ-koptelefoon die jij een superieur geluidskwaliteit biedt, of je nu in de booth staat of onderweg bent. Een comfortabele pasvorm, een robuuste en verfijnd design en compacte formaat is dit een echte musthave voor iedereen die in de studio werkt.

Bij het ontwerpen van deze koptelefoon heeft Pioneer goed geluisterd naar de feedback van DJ's en gekeken naar verschillende monitoringstijlen. Zo biedt deze koptelefoon alles wat jij nodig hebt om je werk uit te oefenen. Zo is een driver van 40mm ingebouwd waardoor je al je tracks luid en duidelijk hoort met een sterke bas. De kabel met een gedraaide structuur van vier kernen biedt daarbij een uitmundende scheiding tussen het linker- en rechterkanaal. Ook het magnetische circuit is geoptimaliseerd zodat je kunt genieten van geluid zonder vervorming.

Deze koptelefoon is uitgebreid getest zodat ze het ook nog prima doen in veeleisende omstandigheden en een zwaar gebruik moeiteloos aan kunnen. Zo hebben ze ondere andere de standaard schoktest van het Amerikaanse leger doorstaan.

Inhoud van de verpakking

1x Pioneer HDJ-X5 koptelefoon( zwart)

1x gekrulde kabel van 1,2 meter

1/4" stereo plug adapter (met schroefdraad)

4 Items

Specifieke referenties