Top

Verzendkosten & Terugzendingen

VERKOPEN OP AFSTAND
De wet verkopen op afstand is van toepassing bij een consumentenkoop. Deze rechten en plichten voor koper en consument zijn gevat in de Wet Koop op Afstand. Bij kopen op afstand heeft de consument tijdens een periode van tenminste 10 dagen, na ontvangst van een product, het recht artikel terug te sturen. Alleen de kosten van retour sturen zijn voor de consument. Het gaat hierbij om en zichttermijn, het is dus niet de bedoeling dat de consument het product in die tijd gebruikt. Tijdens deze termijn mag een consument een artikel bekijken, zoals hij/zij dat ook in en fysieke winkel zou kunnen doen. Als de consument iets terugstuurt is hij/zij verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van het geretourneerde product. Het terug gestuurd product moet in originele verpakking en in nieuwe originele staat zijn Artikelen in uitverkoop of met korting mogen niet worden omgeruild en worden uitgesloten van het retourrecht. Het uitsluiten van retourrecht bij artikelen waarvan de verzegeling is verbroken is alleen van toepassing op audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur en multimedia. Voor wat betreft het openen van overige verpakkingen geldt dat de klant redelijkerwijs in staat moet worden gesteld om te bekijken of het artikel aan de verwachtingen voldoet.

PRODUCTVOORAAD
Indien een product bij onze leverancier niet meer voorradig is storten wij het bedrag onmiddellijk terug op de klant zijn rekening. Er word ook een bevestiging mail verstuurd naar de klant met bewijs van onze terugbetaling.

VERZENDINGSKOSTEN XANDRIS
Op orders, bestellingen boven 99 euro, zijn de verzendingen gratis, al wat onder 99 euro besteld word,rekenen wij 5 euro aan. De totaliteit van één of meer bestellingen in één winkelmandje die het bedrag van 99 euro overschrijd is uiteraard ook gratis verzending.
Continue

Manufacturers